Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NEVERICA: Trogodišnjak se seća svog prošlog života, pronašao svog ubicu i svoj leš

Znate onaj osećaj kao da ste već bili negde ili uradili nešto ranije, ali ne možete da shvatite da li su te misli realne. Reinkarnacija ili teorija prošlog života su neka od objašnjenja

Dečak (3) koji počeo je iznenada da govori vrlo čudne priče o njegovom prošlom životu. Očigledno njegovi roditelji nisu ove priče shvatili ozbiljno. Deca su poznata po tome da govore svakojake stvari i te priče pripišu fantaziji.

Međutim, stvari su i te kako postale stvarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada je priča dobila bizarni obrt. Trogodišnjak je odveo roditelje na mesto gde tvrdi da je zakopan posle ubistva. Roditelji su počeli da kopaju kako bi udovoljili detetu. Doživeli su šok kada su iskopali ljudski leš! Ali tu nije bio kraj iznenađenja. Mališan je rekao da je bio ubijen sekirom i doveo ih je do mesta gde je zakopana sekira.

Dečak, koji inače ima crveni beleg na čelu i svi su mislili da je to njegova osobenost, ali na tom mestu ga je ubica pogodio sekirom.

Dete je otkrilo i gde je nakad živeo, kako se zvao i na kraju - ko ga je ubio! Dečak se čak i suočio sa ubicom koji je na kraju na suđenju priznao šta je uradio!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.