(VIDEO) MACARI BRANI SRBINA: Vidićeva greška se dešava jednom u 100 godina!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MACARI BRANI SRBINA: Vidićeva greška se dešava jednom u 100 godina!

MILANO - Trener fudbalera Intera Valter Macari odbio je da okrivi srpskog defanzivca Nemanju Vidića za remi protiv Palerma, iako je napravio grešku koja je prethodila golu Sicilijanaca.

"Vidićeva greška je kao kada golmanu lopta prođe kroz noge, a to se dešava jednom u 100 godina. On je iskusan igrač, ali svako može da se nađe u sličnoj situaciji. U nastavku smo potrošili dosta energije i snage u želji da dođemo do pobede. Palermo je bio svežiji i još smo na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogli da izgubimo", rekao je Macari.

Inter je do izjednačujućeg pogotka i boda došao zahvaljujući golu Matea Kovačića.

Vidić je letos stigao u Inter nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom, a u prvom kolu šampionata Italije zaradio je crveni karton protiv Torina.

Posle tri odigrana kola u Seriji A ekipa iz Milana zauzima šesto mesto na tabeli sa četiri boda manje od vodećih Rome i Juventusa.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Macari: Nije Vidić kriv! To se dešava jednom u 100 godina! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2014

"On je iskusan igrač, ali svako može da se nađe u sličnoj situaciji", brani svog pulena trener Intera..Trener fudbalera Intera Valter Macari odbio je da okrivi srpskog defanzivca Nemanju Vidića za remi protiv Palerma, iako je napravio grešku koja je prethodila golu Sicilijanaca..."Vidićeva greška...

Nastavak na MozzartSport.com...

Trener Intera brani Vidića

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2014

Trener Intera Valter Macari odbio je da okrivi srpskog fudbalera Nemanju Vidića za remi sa Paleromom u poslednjoj utakmici 3. kola italijanske Serija A...Još se nije privikao na italijanski fudbal: Nemanja Vidić.. .."Vidićeva greška je kao kada golmanu lopta prođe kroz noge, a to se dešava jednom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.