(VIDEO) Ima 23 godine i nikada se nije ošišala, ali je odlučila da promeni sve iz korena, evo zašto

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Ima 23 godine i nikada se nije ošišala, ali je odlučila da promeni sve iz korena, evo zašto

Većini žena predstavlja veliki stres kada moraju da idu kod frizera

Meri nikada nije želela da ošiša svoju dugu kosu, ali onda joj je nešto proradilo u glavi i uradila je nešto nezamislivo

Većini žena predstavlja veliki stres kada moraju da idu kod frizera. Uglavnom jer ne znaju kakvu frizuru žele, ali i zbog šišanja kose, koja uglavnom sporo raste.

Ova 23 -godišnja devojka nije želela nikako da se ošiša. "Moja kosa je oduvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bila deo mene", rekla je Meri. "To je uvek bio moj sigurnosni pokrivač".

Ljudi su mislili da je ona mnogo starija zbog svog izgleda. Kad su je videli sa 18-godišnjom sestrom, mislili su da je Meri njena majka…

Ona je odlučila da konačno promeni svoj izgled.

Pogledajte kako danas izgleda:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.