(VIDEO) ISTINITA PRIČA KOJA ĆE VAS RAZNEŽITI: Internet spojio bliznakinje razdvojene po rođenju

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ISTINITA PRIČA KOJA ĆE VAS RAZNEŽITI: Internet spojio bliznakinje razdvojene po rođenju

25 godina nakon rođenja, dve sestre bliznakinje pronašle su jedna drugu uz pomoć društvenih mreža

Anais Bordijer i Samanta Futerman rođene su 19. novembra 1987. godine u Busanu, južna Koreja, a usvojene su kao bebe - Anais je odrasla u Francuskoj, a Samanta u Nju Džerziju

Samanta ko? Ova žena baš liči na Anais...

Kada je Anais pretražila ime Samante Futerman, glumice iz Los Anđelesa shvatila je da je i Samanta rođena u Južnoj Koreji istog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kad i ona, kao i da je usvojena baš kao i Anais.

Anais je tada odlućila da stupi u kontakt sa Samantom.

"Ćao,

Moje ime je Anais, ja sam francuskinja i živim u Londonu. Pre oko dva meseca, moj prijatelj je gledao jedan od tvojih snimaka na jutjubu kada te je video pomislio je da izgledamo vrlo slično kao vrlo vrlo slične.

Danas je video trejler za tvoj novi film i rekao mi je kako te je opet video i kako te je malo proganjao po internetu kako bi saznao nešto više o tebi. Saznao je da smo rođene istog dana 19. novembra 1987. godine.

Proverila sam neke tvoje video snimke (koji su presmešni) i onda sam naišla na onaj snimak u kom otkrivaš kako si usvojena...i tada shvatam da si i ti kao i ja usvojena.

Ne želim da budem previše napadna kao Lindzi Lohan, ali interesuje me gde si rođena?

Ja sam rođena 19. novembra 1987. godine u Busanu, ali moji papiri su napravljeni tek u institutu "Holt Children" pa se vodi kao da sam iz Seula. Moje koreansko ime je Kim Eunvha, stigla sam u Francusku 5. marta 1988. godine, dakle 3 meseca kasnije. Možeš da proveriš moj Fejsbuk profil i slike. Nemoj da poludiš i da se prepadneš".

Uskoro su shvatile...

I pored toga što je jedna Francuskinja, a druga Amerikanka

One su bliznakinje...

Dokumentarac "Twinsters", u režiji Samante Futerman i Rian Miamoto prati priču o dve devojke koje se po prvi put upoznaju u Londonu i rade DNK test, kada shvataju da su bliznakinje.

Trejler za film možete pogledati ispod:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.