VIDEO: Haos u Bukureštu! Topovskim udarima na fudbalere

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Haos u Bukureštu! Topovskim udarima na fudbalere

Veliki neredi obeležili su bukureštanski derbi Steaua - Dinamo. Domaćin je slavio 3:0, ali je utakmica ostala u senci ispada navijača dva najpopularnija kluba u zemlji naših istočnih suseda.

Nije se dobro proveo gostujući fudbaler Barbojanu

 

Prvo je topovski udar bačen na golmana Steaue Arlauskasa, zbog kojeg je pao kao pokošen, a ništa bolje se nije proveo ni fudbaler gostujuće ekipe Barbojanu na koga je bačena ekspolozivna naprava kada je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da izvede korner na delu terena gde su bili smešteni domaći navijači.

 

Iako je postojala mogućnost da utakmica bude prekinuta, na kraju je ipak završena ubedljivim trijumfom šampiona Rumunije.

 

Pogledajte ispade na tribinama u Bukureštu:

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.