(VIDEO) (FOTO) Naučite kako da iskoristite sve prednosti KONTURINGA uz novi Telegrafov modni editorijal!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) (FOTO) Naučite kako da iskoristite sve prednosti KONTURINGA uz novi Telegrafov modni editorijal!



Kao i svakog petka, internet televizija Telegraf now i ove nedelje otkriva novu devojku, donosi vam nove trikove za šminkanje i stilizovanje, uz novi modni editorijal!

Ovog puta, naučićete kako da na jednostavan način istaknete svoje lice u svoj svojoj lepoti, a sakrijete sve nedostatke pomoću tehnike konturinga, metode koju je proslavila rijaliti zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kim Kardašijan.

Devojka je koja se našla u ulozi manekenke je Aleksandra Armuš. Ona ima 20 godina, dolazi iz Beograda i student je enterijera. Takođe, ona je model agencije "GIA models".

Njoj je u šminkanju pomogla Maria Tothova, profesionalni šminker Inglota, a za Aleksandrin stajling, pobrinula se Sanda Ristovski Grlić, dizajnerka, slikarka i stilista.

Kao i uvek, prelepe fotografije je snimio Ivan Grlić, renomirani fotograf čije budno oko objektiva ne prašta ni najmanju grešku, a realizacija  T NOW ekipe, pomno je zabeležila svaki trenutak snimanja ovog editorijala.

Foto: Ivan Grlić

Uživajte u fotografijama:

Foto: Ivan Grlić

Foto: Ivan Grlić

Foto: Ivan Grlić

Foto: Ivan Grlić

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.