(VIDEO) FAUL NAD BOGDANOM: Procenite da li je Srbija oštećena protiv Francuske

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) FAUL NAD BOGDANOM: Procenite da li je Srbija oštećena protiv Francuske

Bogdanović je krenuo u prodor, Boris Dijao ga je udario po ruci, ali za sudijsku trojku to nije bilo dovoljno da dosudi prekršaj

Finiš derbija 2. kola grupe A Svetskog prvenstva između Srbije i Francuske (73:74) izazvao je dosta bure.

Utisak je da su konačnom ishodu kumovali i arbitri, jer četiri sekunde pre kraja nisu dosudili očigledan faul nad Bogdanom Bogdanovićem, koga je Boris Dijao udario po ruci, posle čega je lopta otišla van terena.

Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se očekivalo da će utakmica otići u produžetak, ali reprezentativci Srbije nisu uspeli da se odbrane u poslednje četiri sekunde. Lovernj je krenuo na ulaz i fauliran je, iskoristio je prvo slobodno bacanje, drugo je namerno promašio i više nije bilo vremena za šut našeg tima.

O spornoj situaciji oglasio se i selektor Aleksandar Đorđević koji je poručio da Srbija traži poštovanje na terenu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.