(VIDEO) EVO KAKO SE NAMEŠTA LOTO U SRBIJI: Milioni gledalaca videli su sve u direktnom prenosu!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) EVO KAKO SE NAMEŠTA LOTO U SRBIJI: Milioni gledalaca videli su sve u direktnom prenosu!

Nekoliko miliona Srba, kao i igrača u susednim zemljama večeras su bili svedoci sumnjivog izvlačenja brojeva u igri na sreću Loto, Državne lutrije Srbije! Reč je o 59. kolu, koje je večeras izazvalo sumnju da je reč o nameštaljki!

Gledaoci su svojm očima mogli da vide u direktnom prenosu kako na ekranu izlazi broj koji još uvek nije izvučen iz bubnja! Konkretno, posle prva tri broja (4,33,12) izvučen i je broj 27, ali se na ekranu pojavio i broj 21, koji je zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvučen tek kao peti u nizu.

To nije bilo sve. Dodatni razlog za sumnju da ovo izvlačenje nije u potpunosti regularno, daje i ponašenje voditeljke koja je sve vreme bila zbunjena i nije uspela da uđe u trag redosledu kojim su  rojevi izvučeni.

Najbolje je da pogledate i procenite sami...

https://www.youtube.com/watch?t=241&v=AOPj-0xRas4

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ovo dokaz da je "LOTO" u Srbiji NAMEŠTEN?

Izvor: Blic, 28.Jul.2015

Milioni gledalaca večerašnjeg 59. kola igre na sreću "Loto" nisu mogli da veruju svojim očima kada se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja...Večerašnje izvlačenje je izazvalo veliku sumnju kod gledalaca da je namešteno...Nakon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.