(VIDEO) DELUJE NEREALNO, ALI JE USPEO: Pokosio sudiju, iznudio penal, a onda ga promašio

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DELUJE NEREALNO, ALI JE USPEO: Pokosio sudiju, iznudio penal, a onda ga promašio

Fudbaler Tprina je prilikom centaršuta uklizao u noge pomoćnog sudije, a potom je promašio jedanaesterac koji je dosuđeđen u nastavku iste akcije

Na utakmici 12. kola italijanske Serije A između Sasulia i Torina desila se gotovo neverovatna  situacija. Prvo je oboren napadač Torina od strane Kanavara u šesnaestercu, na šta sudija nije reagovao, a onda su dva defanzivca gostujuće ekipe oštro faulirala što je bio znak da arbitar reaguje i dosudi jedanaesterac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Pri centaršutu posle kojeg je usledila gužva, a zatim i penal, Peres je uputio loptu, a onda pokosio sudiju koji stoji pored gola Sasuola, za šta bi sigurno dobio žuti karton da se takvo pravilo primenjuje "u duelu" sa deliocimapravde. Peres je i izveo udarac sa 11 metara, ali mu je Konsilji odbranio, tako da je ostalo 0:0.

http://www.youtube.com/watch?v=4tH35wNe520

Kazna je stigla tri minuta pre kraja duela kada je Floro na asistenciju Vrsaljka doneo pobedu gostima i vredna tri boda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.