(VIDEO) ČOVEK JE BIO ZAGLAVLJEN U LIFTU 41 SAT: Nećete verovati šta su nadzorne kamere snimile

Izvor: Kurir, 01.Sep.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ČOVEK JE BIO ZAGLAVLJEN U LIFTU 41 SAT: Nećete verovati šta su nadzorne kamere snimile

Nadzorna kamera je sve vreme snimala, a snimak bi svakome izazvao napad panike čak i ako nisu klaustrofobični. Vajt je koračao napred, nazad beskrajno, polako je gubio razum. Zatim je legao na pod i pokušao da ostane miran i pribran

Ovo je priča o menadžeru Biznis Vika, Nikolasu Vajtu.

Dok je radio kasno jednog petka, 1999. godine. Vajt je napustio svoju kancelariju na 43. spratu  kako bi sišao u prizemlje da popuši cigaretu. Ispalo je da je to bila najduža >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i najgora pauza u istoriji pauza.

Kada je 34-godišnjak krenuo da se vrati, lift se zaglavio između spratova. On je odmah pritisnuo alarm za pomoć, ali niko nije došao da ga spasi i ako je zvonio kako mu se činilo beskonačno dugo.

Do tada već je bilo 11 sati uveče, a sa vikendom "iza ugla", cela zgrada je praktično bila prazna i napuštena. Nije mu palo na pamet da će biti zaglavljen u liftu skoro dva dana pre nego što neko dođe da ga spasi.

Nadzorna kamera je sve vreme snimala, a snimak bi svakome izazvao napad panike čak i ako nisu klaustrofobični.

Vajt je koračao napred, nazad beskrajno, polako je gubio razum. Zatim je legao na pod i pokušao da ostane miran i pribran.

"Nisam imao pojma da li je dan ili je noć", rekao je Vajt za ABC Njuz.

S obzirom da je izašao na kako je mislio kratku pauzu, nije poneo ništa sa sobom (bez mobilnog telefona, sata, hrane i vode).

U jednom trenutku, otvorio je vrata lifta i vikao u pomoć, ali niko ga nije čuo. Još jednom je otvorio vrata i to kako bi izvršio nuždu kroz otvor.

Tek 40 sati kasnije, kada je neko na interkomu pitao"Ima li nekoga?", vajt je konačno oslobođen.

Kasnije je dobio i odštetu od zgrade jer je izdržao takvu noćnu moru.

(FirsttoKnow)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.