VESTICA tera bebu staru DVA DANA da hoda kako bi joj skinula temperaturu

Izvor: medio.rs, 22.Maj.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTICA tera bebu staru DVA DANA da hoda kako bi joj skinula temperaturu

Žena koja se bavi veštičarenjem držala je bebu za vrat i terala je da hoda kako bi joj skinula temperaturu. Ovaj stravičan video snimljen je u Indiji

Šokantan video iz Indije na kojem se vidi kako žena tera bebu koja je stara samo dva dana da hoda pojavio se na internetu.

Snimak je nastao u mestu Asam. Žena koja se baviveštičarenjem drži bebu za vrat i tera je da hoda kako bi joj skinula temperaturu.

Oko žene koja je “lečila” dete na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << okupila se velika grupa ljudi. Na snimku se vidi da beba koja je bila primorana da hoda plače i muči se.

Zvaničnici iz tog mesta u Indiji rekli su da u toj zemlji mora da se unapredi zdravstveni sistem kako ne bi dolazilo do ovakvih situacija, da se roditelji obraćaju nadrilekarima.

Zvaničnici su potvrdili da je beba sada dobro, a veruje se da je žena sa snimka uhapšena.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.