VESELO: Ognjen Amidžić pesmom rasplakao ženu

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELO: Ognjen Amidžić pesmom rasplakao ženu

Voditelj supruzi za 27. rođendan zapevao „Makedonsko devojče“, a ona zasuzila

To je ljubav!

Danijela Amidžić preksinoć je u društvu supruga Ognjena i nekoliko najbližih prijatelja proslavila 27. rođendan na jednom splavu kod hotela „Jugoslavije“.

- Ognjen je iznenađenje spremao dva meseca. Izveo je suprugu na večeru, a onda je zamolio da svrate na splav jer želi samo da vidi kumove na pet minuta. Njihovi prijatelji čekali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su u mraku, a kad je bračni par ušao u lokal, svetla su se upalila i zabava je, na Danijelino oduševljenje, mogla da počne - kaže izvor blizak Amidžićima.

Voditelj i autor emisije „Amidži šou“ pozvao je prijatelje iz Leksington benda da zabavljaju prisutne, ali nije odoleo da se i sam lati mikrofona.

- Umesto čestitke, zapevao je „Makedonsko devojče“. Danijeli su krenule suze od sreće jer je to jedna od njenih omiljenih pesama. Zapevao je i Marinko Madžgalj pesmu „Danijela“, koja je posvećena manekenki i nalazi se na albumu grupe „Flamingosi“ - zaključuje naš izvor.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.