VESELO: Estrada slavila sa Željkom!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2014, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELO: Estrada slavila sa Željkom!

Srećan: Fantastično se osećaju Jovana i Kosta. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada, kaže pevač za Kurir

Pocepali srećnog oca!

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana u četvrtak su postali roditelji dečaka Koste, a srećni tata obreo se sinoć na Adi Ciganliji, u restoranu „Jezero“, gde je s najbližim prijateljima proslavio rođenje drugog deteta.

Među prvima je na slavlje stigao Željkov rođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brat Saša, u pratnji supruge Nevene i roditelja.

- Fenomenalan je osećaj biti stric. Sad ćemo da slavimo kao da je u najmanju ruku Ivkova slava. Ne volim običaj da se cepa ponosni otac, ali pašće cepanje odmah s vrata. Nadam se da je poneo dovoljno košulja - kaže Saša.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Željko Joksimović: Jedva čekam da sin dođe kući!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2014

Jovana i Kosta se fantastično osećaju. Oboje su dobro, što je najbitnije. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada, kaže pevač za Kurir..Na tatu muzikalan, a na mamu lep!..Pop pevača Željka Joksimovića juče smo slikali ispred opšte bolnice „Medi grup“ na Novom Beogradu kada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.