VELIKI POŽAR U TRŽNOM CENTRU U MOSTARU! Odjekuju snažne EKSPLOZIJE GASA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POŽAR U TRŽNOM CENTRU U MOSTARU! Odjekuju snažne EKSPLOZIJE GASA!

Vatrogasne ekipe i policija su na terenu

Požar većih razmera zahvatio je večeras oko 20 sati veliki tržni centar Bingo u Vrapčićima na ulazu u Mostar.

- Borimo se, teška je situacija. Čuli smo i eksplozije unutra, verovatno gasa. I dalje se čuju. Teško je - kazao je jedan od mostarskih vatrogasaca, prenosi Fena.

Vatrogasci pretpostavljaju da unutar objekta, kojim se velikom brzinom proširila vatra, nema osoba. Vatrogascima pomažu brojni zaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz tog objekta.

Fena navodi da vatrenu stihiju nisu mogli da zaustave i veliki broj njih uplakano posmatra kako u požaru nestaje vredni objekt u kojem su zarađivali hleb.

U MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije zasad nemaju više informacija o posledicama kao ni o uzrocima požara.

Portparol županijskog MUP Ljudevit Marić kazao je da će više o svemu pokazati uviđaj koji će biti moguć tek nakon lokalizacije požara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.