VELIKI IZAZOV: Rambo postaje trener Atletika iz Paranensea

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI IZAZOV: Rambo postaje trener Atletika iz Paranensea

Predsednik Paranensea Mario Selso Petralja nezadovoljan radom Migela Portugala, želi da Petković vodi prvi tim

Majstori ga cene.

Srpski fudbal mogao bi uskoro da bude jači za još jedno priznato trenersko ime u svetu. Dejan Rambo Petković tokom ove nedelje mogao bi da bude postavljen za prvog trenera Atletika iz Paranensea jer nova sezona počinje za vikend. Predsednik kluba Mario Selso Petralja nije zadovoljan kako je do sada radio španski trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Migel Anhel Portugal i koji se nije proslavio u Kupu libertadores.

Naslednik Mateusa

U slučaju da dobije poverenje uprave, Dejan Rambo Petković (41) postao bi treći Evropljanin na klupi Atletika, pošto su pre njega taj posao radili Anhel Portugal i nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus 2006. godine.

Dejan Rambo Petković je od oktobra prošle godine trener mladog tima Atletika (igrači do 23 godine) i koordinator svih mlađih selekcija. Za četiri meseca popularni Peći, kako u Brazilu zovu Petkovića, prošao je put od trnja do zvezda.

Uspešan sa omladincima

Njegov mladi tim sastavljen od igrača godišta 1994, 1995. i 1996. stigao je do polufinala u prvenstvu Paranense, iz kojeg ih je izbacila Londrina. Brazilski mediji pišu da je Rambo Petković moderan i mlad trener koji svoju ogromnu energiju prenosi na igrače, te da svaku utakmicu aktivno vodi šetajući u prostoru pored klupe. Njegov pomoćnik je iskusni Đorđe Koković.

Dejan Petković prvi je pik uprave Atletika iz Paranensea, a drugi kandidat je legenda brazilskog fudbala i bivši selektor reprezentacije Dunga.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.