VELIKA POBEDA ODBOJKAŠICA: Holandija nemoćna protiv sjajnih Srpkinja

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA POBEDA ODBOJKAŠICA: Holandija nemoćna protiv sjajnih Srpkinja

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Holandije sa 3:0 (25:22, 25:23, 25:23) na startu takmičenja u novoformiranoj Grupi F

VERONA - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom je počela drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Italiji.

Srpkinje su u Veroni, na startu takmičenja u novoformiranoj Grupi F, savladale selekciju Holandije sa 3:0 (25:22, 25:23, 25:23).

Naše odbojkašice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su prvu fazu takmičenja završile kao drugoplasirani tim u Grupi B sa skorom od četiri pobede i jednim porazom i pet osvojenih bodova.

Selekcija Srbije je u Trstu savladala Tursku (3:1), Bugarsku (3:2), Kamerun (3:0) i Kanadu (3:1), dok je jedini poraz doživela u poslednjem 5. Kolu  od Brazila (1:3), aktuelnih olimpijskih šampionki.

Srbija će u nastavku takmičenja igrati sa selekcijama Kazahstana, SAD i Rusije.

TOK MEČA

III set

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.