VELIKA NAGRADA JUGOSLAVIJE: Slovenac, Crnogorac i Bosanac trkali se na hrvatskom na auto-putu!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA NAGRADA JUGOSLAVIJE: Slovenac, Crnogorac i Bosanac trkali se na hrvatskom na auto-putu!

Prvi je zaustavljen 45-godišnji Slovenac, nakon njega i 33-godišnji Crnogorac, a zatim državljanin BiH

ZADAR  - Policija je, jednog za drugim, zaustavila Slovenca, Crnogorca, a zatim i državljanina BiH, koji su na autoputu vozili brzinom većom od 200 kilometara na sat!

Zbog te, kako piše Hina, "trke za veliku nagradu bivše Jugoslavije", izrečena im je, pored novcane kazne, i zabrana upravljanja vozilom u Hrvatskoj na godinu dana.

"Trkači" su zaustavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << juče, na ličkom delu autoputa, u sklopu preventivne akcije ličko-senjske saobraćajne policije.

Prvi je zaustavljen 45-godišnji Slovenac, koji je "golfom" vozio 224 kilometra na sat, a nakon njega i 33-godišnji Crnogorac u "audiju", kome je brzinomer "stao" na 246 kilometara!

Posle njih "opelom" je projurio, pa je zaustavljen, i 55-godišnji državljanin BiH, pri brzini od 242 kilometra na sat, a protiv svih njih policija je podnela prekršajne prijave.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.