VALJEVKA ZA GINISA: Ima 115 kazni, duguje 115.000 dinara za neplaćeno parkiranje!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Sep.2014, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VALJEVKA ZA GINISA: Ima 115 kazni, duguje 115.000 dinara za neplaćeno parkiranje!

Po opomenama ostavljenim ispod brisača automobila ove Valjevke, zbog neplaćanja kazni za parkiranje ona duguje čak 115.000 dinara, a taj iznos će biti i veći, jer su počeli postupci pred Prekršajnim sudom, što povlači dodatne troškove

Jedna Valjevka drži neslavan rekord po broju neplaćenih kazni za parkiranje! Njoj su radnici JKP “Vidrak” do sada napisali čak 115 kazni zbog toga što nije platila parkiranje za svog četvorotočkaša.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prenose internet novine Kolubarske, u Ginisovoj knjizi rekorda mogla bi možda da se nađe i ova Valjevka, koja je slušajući “obaveštenog” prijatelja iz policije zapala u finansijske teškoće.

Po opomenama ostavljenim za njen brisač automobila, duguje čak 115.000 dinara, a taj iznos će biti i veći, jer su počeli postupci pred Prekršajnim sudom, što povlači dodatne troškove.

Nadležni u JKP “Vidrak” kažu da je mlada Valjevka imala “stručno tumačenje” prijatelja zaposlenog u policiji da je to sve “bezveze i neustavno”, te da joj “neće moći ništa”.

Foto: Telegraf

Kad je shvatila da je ipak bila u zabludi i da je vrag odneo šalu, uplatila je prvih 13-14.000 dinara, a ondaje s gradskim parking servisom sklopila sporazum o reprogramu duga.

Mlada Valjevka, koja živi u užem centru Valjeva, mogla je da za samo 300 dinara kupi povlašćenu mesečnu kartu za stanare. Sad će morati da izdvoji znatno veću sumu novca zbog neplaćenog parkinga.

(S. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.