Lažna uzbuna u Mančesteru, policija se izvinjava

Izvor: B92, 25.Maj.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna uzbuna u Mančesteru, policija se izvinjava

Mančester -- Policija je saopštila da je uzbuna u Mančesteru nastala zbog sumnjivog paketa, ali da je posle pretrage utvrđeno da nema opasnosti.

Mančesterska policija na Tviteru objašnjava da je uzbuna dignuta u naselju Hulme, a ne koledžu u Trafordu, kako su ranije javili mediji.

"Kordon je uklonjen, sve je sada sigurno. Izvinjavamo se zbog konfuzije", navela je policija.

U južnom delu Mančestera ranije je bio evakuisan koledž prema kom se uputila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojska.

U terorističkom napadu u ponedeljak uveče u koncertnoj dvorani u Mančesteru, po završetku koncerta mlade američke pevačice Arijane Grande, poginule su 22 osobe, među kojima ima dece, a oko 60 je povređeno. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.