Usvojena ostavka gradonačelnika Užica

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojena ostavka gradonačelnika Užica

Ukoliko se to ne desi, sledi uvođenje privremenih mera

UŽICE - Skupština grada Užica konstatovala je na jučerašnjoj sednici, bez rasprave, ostavku gradonačelnika Saše Miloševića.

On se na sednici nije pojavio, a ostavku je podneo prošle nedelje posle zahteva Vlade Srbije da kompletno rukovodstvo grada, zbog problema s vodosnabdevanjem, podnese ostavke. Juče nije birano novo rukovodstvo grada, već će grad i u narednom periodu, u tehničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mandatu, voditi sadašnja uprava.

Rok za izbor novog gradonačelnika je 24. avgust, a ukoliko se to ne desi, sledi uvođenje privremenih mera. Užice je i dalje bez vode za piće, a kada će biti dozvoljena upotreba vode iz gradskog vodovoda za piće i kuvanje, još se pouzdano ne zna.

(Z. Š.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.