Uskoro poznati svi napadači na Vučića

Izvor: B92, 28.Jul.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro poznati svi napadači na Vučića

Ministrar bezbednosti BiH Dragan Mektić najavio je da će narednih dana biti identifikovane svi napadači na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima.

Mektić je to rekao ministru unutrašnjih poslova Srbije Nebojši Stefanoviću u Tivtu, saopštio je MUP Srbije.

Stefanović je u razgovoru sa Mektićem u Crnoj istakao da je neophodno da policija privede sve osobe koje su pokušale da ubiju srpskog premijera Aleksandra Vučića u Potočarima, kao i moguće organizatore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i inspiratore napada.

Mektić je rekao da policija BiH radi na utvrđivanju svih okolnosti tog slučaja i da je jedan deo istrage već završen.

Ministri Stefanović i Mektić razgovarali su u Tivtu i o unapređenju saradnje policija Srbije i BiH u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, jer je to, kako su naglasili, veoma važno za obe države.Na sastanku su se saglasili da je razmena informacija između dveju policija na visokom nivou, posebno kada je reč o borbi protiv trgovine drogom, trgovine ljudima, ali i drugim vidovima kriminala, a konstantovano je da je moguće i unapređenje saradnje.

Stefanović i Mektić razgovarali su i o važnosti zajedničke borbe protiv terorizma, posebno nakon napada u Zvorniku i Kumanovu i istaknuta neophodnost bliže saradnje država u regionu, kako bi se zajednički suprotstavili terorizmu kao ozbiljnoj pretnji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Mektić: Svi napadači na Vučića biće uskoro identifikovani

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015

Bosanski ministar je rekao da policija FBiH radi na utvrđivanju svih okolnosti tog slučaja i da je jedan deo istrage već završen..SARAJEVO - Ministrar bezbednosti BiH Dragan Mektić najavio je da će narednih dana biti identifikovani svi napadači na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima...Mektić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.