Uragan Metju ojačao, udari vetra do 220 km/h

Izvor: B92, 30.Sep.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uragan Metju ojačao, udari vetra do 220 km/h

Majami -- Uragan Metju je ojačao i sada poseduje snagu kategorije 4, saopštio je američki Nacionalni centar za uragane (NHC), prenosi Rojters.

Zbog uragana izdata je uzbuna na Jamajci.

Navodi se da je Metju lociran na oko 750 kilometara jugoistočno od jamajkanske prestonice Kingstona i da su maksimalni udari iznosili 220 kilometara na čas, a noćas bi moglo da dođe do dodatnog jačanja ovog uragana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uragan Metju ojačao, udari vetra do 220 km/h

Izvor: Blic, 30.Sep.2016

Uragan Metju je ojačao i sada poseduje snagu kategorije 4, saopštio je danas američki Nacionalni centar za uragane (NHC) i dodao da je uzbuna zbog uragana izdata na Jamajci, prenosi Rojters...#HurricaneMatthew cat 4 with well defined eye pic.twitter.com/eGPyUFRCtO..Navodi se da je Metju lociran na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.