Upucan iz snajpera dok je tražio porodicu u ruševinama

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan iz snajpera dok je tražio porodicu u ruševinama

Međunarodni pokret za solidarnost Palestine objavio je uznemirujući snimak na Jutjubu na kome se navodno vidi kako momka iz palestine upuca snajperista dok pokušava da nađe preživele u ruševinama. Dejli mejl je objavio da je stradali mladić tražio članove svoje porodice.

Videosnimak prikazuje grupu međunarodnih i palestinskih volontera te zaposlenika lokalnih vlasti u Gazi kako traže preživele tokom humanitarnog primirja u nedelju.

Pročitajte još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Izraelski avioni pogodili više od 70 mesta u Gazi

Grupa prilazi mladom Palestincu koji leži u ruševinama i čija je ruka povređena.

U trenutku kada pokušava da ustane, pogođen je snajperskom paljbom.

Palestinac je navodno tražio članove porodice u ruševinama nakon izraelskog granatiranja naseljsa Shuajiya.

Humanitarni radnici nisu mogli izneti njegovo tijelo iz ruševina.

UPOZORENJE! Snimak sadrži scene nasilja koje mogu biti uznemirujuće nekim gledaocima!

Francuski ministar spoljnih poslova Loren Fabijus pozvao je danas na prekid vatre između Izraela i palestinskog pokreta Hamas, navodeći da "ništa ne može opravdati nastavak masakra".

"Ništa ne može da opravda nastavak napada i masakr koji izaziva veliki broj žrtava i pojačava napetost i mržnju medju narodima", rekao je Fabijus po dolasku na sastanak evropskih šefova diplomatija u Briselu.

"U Izraelu i Gazi situacija je veoma, veoma teška", dodao je francuski ministar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAT UŽIVO Upucan iz snajpera dok je tražio porodicu u ruševinama

Izvor: Blic, 22.Jul.2014

Međunarodni pokret za solidarnost Palestine objavio je uznemirujući snimak na Jutjubu na kome se navodno vidi kako momka iz palestine upuca snajperista dok pokušava da nađe preživele u ruševinama. Dejli mejl je objavio da je stradali mladić tražio članove svoje porodice. ..Videosnimak prikazuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.