Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unuk izbo baku na sred ulice u Bajinoj Bašti

BAJINA BAŠTA - Branko Nikolić (26) iz Bajine Bašte uhapšen je sinoć pošto je ispred zgrade u kojoj je živio kuhinjskim nožem usmrtio svoju baku Milku Sabo (71).

U Ulici Pavla Borozana, u bajinobaštanskom naselju Crkvine, Nikolić je iz još uvijek nepoznatih razloga, naočigled nekoliko prolaznika potegao nož na majku svoje majke i ubo je više puta u stomak i grudi.

Nesrećena starica preminula je na licu mjesta.

"Šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << smo! Milka je bila divna žena, odgajila je Branka za koga smo čuli da je bio problematičan i da ju je s vremena na vreme maltretirao. Nesretnica, dočekala je na kraju da je unuk usmrti", pričaju poznanici Milke Sabo.

Nikoliću je određena mjera zadržavanja do 48 sati.

Sumnja se da je prilikom ubistva bio pod dejstvom alkohola, a policija je kod njega pronašla i nož kojim je izvršio zločin.

(NN/blic.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.