Izvor: RTS, 24.Sep.2008, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla glumica Sonja Savić

Glumica Sonja Savić umrla je u svom stanu u Beogradu. Uviđaj u toku.
Sonja Savić je rođena 15. septembra 1961. godine u Čačku. Glumom je počela da se bavi u amaterskim trupama, a debitovala je na filmu "Leptirov oblak" 1977. godine.
Glumu je diplomirala 1982. na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
Filmskim ulogama tokom osamdesetih godina "Živeti kao sav normalan svet"...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Sonja Savić: Odlazak velike glumice

Izvor: Mondo, 24.Sep.2008

Glumica Sonja Savić umrla je u utorak u Beogradu, javili su elektronski mediji. Ostaće upamćena kao jedna od najvećih umetnica bivše SFRJ.

Nastavak na Mondo...

UMRLA SONJA SAVIĆ

Izvor: Press, 24.Sep.2008

Glumica Sonja Savić (47) preminula je juče u svom stanu u Beogradu, a prema prvim informacijama, uzrok smrti jedne od najpoznatijih srpskih umetnica je predoziranje narkoticima...Kako saznajemo, Savićkinu smrt prijavio je njen dečko, koji se u to vreme nalazio u stanu u Kursulinoj ulici br. 23..Hitna...

Nastavak na Press...

Odlazak buntovnice srpskog glumišta

Izvor: Blic, 24.Sep.2008

„Beket je napisao Godoa u 47. godini, u potpunoj besparici, što znači - za mene još ima nade", svojevremeno je izjavila Sonja Savić. Nažalost, te nade više nema. Crna vest da je preksinoć upravo u 47. godini preminula u svom stanu stavila je tačku i na karijeru i na kontroverze koje su...

Nastavak na Blic...

Sonja Savić otišla u legendu

Izvor: 24sata, 24.Sep.2008

Debitovala je u "Leptirovom oblaku" još 1977, narednih godina igrala u nizu filmova i televizijskih serija, a široku popularnost stekla je 1983. sa ulogom Dečke u "Šećernoj vodici" Bate Prelića, koja je ubrzo stekla kultni status među pripadnicima njene i mlađih generacija.

Nastavak na 24sata...

Umrla beogradska glumica Sonja Savić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2008

Normal 0 Poznata beogradska glumica Sonja Savić preminula je u utorak u svom stanu u Beogradu, objavili su danas  beogradski elektronički mediji. Sonja Savić, koja je preminula nekoliko dana nakon što je napunila 47 godina, obi ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.