Umobolni tvitovi navijača Galatasaraja

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umobolni tvitovi navijača Galatasaraja

Teško je pronaći reči za ponašanje pojedinih navijača Galate, posle tragedije koju je izazvao jedan od njih usmrtivši našeg Marka Ivkovića.

Foto: Twitter

Deo navijača Galatasaraja, kojih se stidi svaki normalni čovek, ne prestaje da likuje nad zločinom koji je počinio jedan njihov član, za sada nepoznat istanbulskoj policiji.

Nakon što je uoči utakmice Evrolige, ubica našeg Marka Ivkovića nestao u mračnim ulicama oko Dvorane "Abdi Ipekči", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njegovi "saborci" nedvosmisleno pokazuju da mu se dive i da se raduju tragičnom ishodu tuče dve navijačke grupe, od koje jednoj, Delijama, nije bio dozvoljen ulaz u dvoranu.

Utisak na kraju ove sumorne nedelje, ne samo za nas u Srbiji, već i mnogo šire od toga, postao je samo gori danas u toku dana... Sve zahvaljujući ponašanju dela navijača Galate za koje je gotovo nemoguće pronaći prave reči, a da one budu primerene u ovom trenutku.

Sve je počelo zviždanjem i skandiranjem tokom minuta ćutanja, priređenog pre košarkaške utakmice Galatasaraj - Bešiktaš, dok je Internet, pre svega Twitter postao novi teren za iskazivanje mržnje i morbidnih poruka.

Na nezvanični Twitter nalog navijačke grupe Delije, ispod slike posvećene grupi Zvezdinih pristalica koja je u ne tako dugom periodu izgubila živote na ovaj ili onaj način, nadovezao se umobolan odgovor jednog od navijača Galate, kog bi se postideo svako normalan.

Bezumlje!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.