Umeren intenzitet saobraćaja

Izvor: RTS, 25.Avg.2016, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren intenzitet saobraćaja

Prohodnost puteva u Srbiji je dobra, intezitet saobraćaja i dalje je umeren, a popodne se očekuje pojačan, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Pojačanje inteziteta saobraćaja se očekuje u popodnevnim satima, posebno na auto-putevima koji iz pravca Bugarske i Makedonije vode ka Hrvatskoj i Mađarskoj, što će sigurno doneti i veći protok vozila kroz naplatne stanice, na kojima trenutnio nema dužih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadržavanja.
Pojačan intezitet u podnevni satima se očekuje i na glavnim putnim pravcima preko Užica ili Novog Pazar koji vode ka Crnoj Gori.
Prema poslednjim informacijama, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta, osim na Gradini, gde su zadržavanja na ulazu u zemlju iz Bugarske oko 60 minuta.
Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je promeljivo, posebno u turističkoj sezoni.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.