Ulica Marka Kraljevića »preorana« nakon 7 dana

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica Marka Kraljevića »preorana« nakon 7 dana

VALJEVO - Ulica Marka Kraljevića izgleda kao da je preorao junak srpskog deseterca!

Samo nedjelju dana otkako je asfaltirana Ulica Marka Kraljevića, na kolovozu su se ponovo pojavile rupe i udubljenja! Novi asfalt oštetile su obilne padavine, pišu Večernje novosti.

Kiša je u nekoliko navrata ometala i asfaltiranje ulice čiju sanaciju iz Gradske direkcije za izgradnju i urbanizam ponovo najavljuju.

Proljetos, u dva navrata je bez uspjeha raspisivan tender za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << asfaltiranje ulica Milovana Glišića i Marka Kraljevića. Tek jula ove godine počelo je asfaltiranje, koje je zbog same konfiguracije Ulice Marka Kraljevića, odnosno velikog uspona, više puta odlagano, jer je kiša odnosila materijal i na kolovozu produbljivala kanale.

"Zbog brojnih deformacija asfalta vozila se kreću samo jednom stranom kolovoza, što zbog oštre krivine i uzbrdice predstavlja stalnu opasnost za vozače, a naročito pešake", kažu žitelji Ulice Marka Kraljevića.

"Desilo se upravo ono čega smo se pribojavali - sav materijal odnela je voda, koja je uz to napravila i duboke kanale", rekao je Dragan Jeremić, direktor Direkcije za izgradnju i urbanizam. "Građani su tražili da radovi budu što pre završeni, jer su rokovi bili probijeni upravo zbog loših vremenskih prilika. Saniraćemo oštećenja, ali za to je potrebno da se vremenski uslovi stabilizuju."

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.