Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2015, 04:30 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Ukusno: Pečen krompir sa susamom
Ovako pripremljen krompir se može servirati kao prilog, ali i kao glavno jelo (uz, recimo, mladi sir i salatu).
Sastojci:
1 kg belog krompira
150 g susama
2 kašike tucane paprike
1 dl ulja
125 g margarina
Priprema:
Krompir očistite i prepolovite ili isecite na četvrtine, pa svaki deo uvaljajte najpre u papriku a potom u susam.
Ređajte u pleh položen na sečenu stranu.
Preko krompira narendajte margarin i stavite u umereno zagrejanu rernu da se ispeče.
Kad omekša, izvadite iz rerne i služite.
Nastavak na Vesti-online.com...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.