Ukrao auto sa detetom, majka ga savladala

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao auto sa detetom, majka ga savladala

U sarajevskom naselju Grbavica danas se odvijala drama kada je maskirani lopov pokušao da ukrade automobil u kojem se nalazilo dete.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Kako je za "Dnevni avaz" ispričala detetova majka, ona je izašla je iz automobila kako bi kupila nešto u obližnjoj radnji, kada joj je prišao muškarac i rekao: "Neću ti ništa, uzeću auto".

Prema njenim rečima, muškarac je ušao i seo za volan. Žena je odmah skočila na napadača, pokušavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ga izvući iz automobila.

"Vukao me je tako nekoliko metara, a ja sam vrištala da mi pusti dete. On se tek tada okrenuo i, čini mi se, tek tada video da se na zadnjem sedištu vozila nalazi moje dete. Zaustavio je automobil, odgurnuo me, izašao iz automobila i pobegao", rekla je majka.

Detetu se nije ništa dogodilo, a majka je zadobila lakše povrede dok se držala za automobil koji je bio u pokretu.

Policija traga za maskiranim muškarcem.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.