Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina: pucnjava u Kramatorsku

Vršilac dužnosti ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Arsen Avakov rekao je danas da je u mjestu Kramatorsk u regionu Donjecka došlo do pucnjave. Prema njegovim riječima, oružani sukob izbio je kada su nepoznati napadači pokušali da uđu u zgrade lokalne administracije, a policija je uzvratila na vatru Nešto ranije oružane osobe zauzele su policijsku stanicu i zgradu Službe bezbjednosti u gradu Slovijansku. Prema pojedinim izvještajima, zauzete su zgrade i u Družkovki. Šef...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pucnjava u Kramatorsku, sukobi u Slovijansku

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2014, 08:58

KIJEV - Vršilac dužnosti ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Arsen Avakov rekao je da je juče u mjestu Kramatorsk u regionu Donjecka došlo do pucnjave.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.