Ujutru sveže, tokom dana sunčano - oko 23 stepena

Izvor: Press, 28.Sep.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru sveže, tokom dana sunčano - oko 23 stepena

U Srbiji će ujutru biti sveže, ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Foto:B92.net
Najniža temperatura biće od tri do 11, najviša od 21 do 24 stepena. Vetar će biti slab, promenljivog smera.
U Beogradu će ujutru biti sveže, ponegde u okolini grada kratkotrajna magla. Tokom dana će biti sunčano, s najnižom temperaturom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko 10 i najvišom oko 23 stepena. Duvaće slab vetar promenljivog smera.
U Srbiji će do subote biti sunčano i toplo, s najvišom temperaturom od 24 do 28 stepeni. Od nedelje se očekuje pretežno oblačno vreme, malo svežije, mestimično s kišom. 

Biometeorološka prognoza za sredu, 28. septembar 2016: 

Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeorološke situacije na hronične bolesnike. Izvesne tegobe su moguće kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Problemi sa snom i glavobolјa se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.