Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i hladno

Izvor: B92, 03.Dec.2016, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i hladno

Beograd -- U Srbiji će ujutru biti slab mraz, po kotlinama magla, a tokom dana iznad većeg dela zemlje pretežno sunčano, saopštio je RHMZ.

Najniža temperatura biće od minus pet do dva stepena, najviša dnevna od četiri do devet, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno jak, severni i severozapadni vetar koji će posle podne biti u slabljenju.

U Beogradu se ujutru na širem području grada očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slab mraz, tokom dana pretežno sunčano. Najniža temperatura biće od minus dva do nula, najviša dnevna šest stepeni. Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar.

Tokom narednih dana u Srbiji će jutra biti hladna uz slab i umeren mraz, u nižim predelima magla ili niska oblačnost. Tokom dana se u većini mesta očekuje pretežno sunčano i hladno, naročito u predelima gde će se magla zadržati veći deo dana.

U Beogradu se očekuje slično vreme, s temperaturama malo ispod proseka za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za subotu, 3. decembar 2016:

Biometeorološka situacija može biti nešto povoljnija za hronično obolele i osetljive osobe. Izvesne tegobe mogu imati srčani bolesnici, a u područjima sa maglom oprez se savetuje i astmatičarima. Mogući su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.