Ujutru mraz, tokom dana sunčano

Izvor: B92, 16.Feb.2017, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru mraz, tokom dana sunčano

Beograd -- U Srbiji će ujutru biti slab mraz, po kotlinama i dolinama reka magla, a tokom dana sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jedino će u Timočkoj Krajini biti umereno do potpuno oblačno i malo hladnije vreme.

Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus pet do nule, a najviša dnevna od osam do 12 stepeni, u Timočkoj Krajini oko pet stepeni.

U Beogradu će biti sunčano, uz slab do umeren vetar. Jutarnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temperatura biće oko nule, na širem području grada oko minus tri, a najviša dnevna oko devet stepeni.

U Srbiji će u petak biti pretežno sunčano i toplije, krajem dana i tokom noći naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, koje će prvo zahvatiti severne i zapadne predele.

Za vikend će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na planinama sa snegom, dok se početkom sledeće nedelje očekuje suvo i toplo, s maksimalnom temperaturom oko i malo iznad proseka.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak, 16. 2. 2017:

Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno na hronično obolele i osetlјive osobe, ali se u jutarnjim satima izvestan oprez savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu poremećaja sna i glavobolјe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.