Ujak osumnjičen za silovanje devojčice kod Kovina

Izvor: Mondo, 23.Apr.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujak osumnjičen za silovanje devojčice kod Kovina

Policija je preksinoć uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mesecima silovao svoju sestričinu (14).

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Devojčica je u trećem mesecu trudnoće i u ponedeljak će okončati trudnoću, prenosi domaća štampa.

Ovo višemesečno seksualno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici.

"Ona je drugarici ispričala da ne može više da podnese ujaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji ju je od decembra nekoliko puta silovao. Priznala joj je da joj je ujak napravio dete i da je trudna", kaže izvor blizak istrazi za "Alo".

Subotički horor: Grupa dečaka silovala devojčicu?

Drugarica je odmah ispričala sve devojčicinoj majci, koja je ćerku odmah odvela kod lekara. Ginekolog je potvrdio da joj je ćerka trudna, a devojčica je majci plačući sve ispričala.

"Ona je slučaj prijavila policiji u Kovinu i A. N. je uhapšen. Uzeti su mu trenerka, farmerke i zaplenjen mu je žuti 'audi', u kojem se silovanje dogodilo, da bi se izolovali tragovi DNK. Slučaj vodi tužilaštvo u Smederevu, koje sutra treba da sasluša A. N., a istraga će utvrditi šta se događalo", rekao je izvor.

----------------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.