Uhvaćeni lopovi u Staroj Pazovi

Izvor: B92, 31.Avg.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni lopovi u Staroj Pazovi

Pripadnici MUP-a u Staroj Pazovi su uhvaliti lopove koji su provalili u pomoćni objekat jednog domaćinstva i odneli stvari u vrednosti oko 100.000 dinara.

Policija je, po nalogu nadležnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 časova za P.K. (21) i I.K. (51) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe, saopštio je MUP.

Oni se terete da su u toku noći, provalili u pomoćni objekat jednog domaćinstva i ukrali veću količinu alata, auto-delova i drugih metalnih predmeta u vrednosti oko 100.000 dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhvaćeni zbog krađa u Staroj Pazovi

Izvor: RTS, 31.Avg.2015

. Policija u Staroj Pazovi uhvatila osumnjičene da su provalili u pomoćni objekat jednog domaćinstva i odneli stvari u vrednosti oko 100.000 dinara.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.