Uhvaćen osumnjičeni zbog kojeg je blokiran aerodrom u Kelnu

Izvor: Press, 30.Maj.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen osumnjičeni zbog kojeg je blokiran aerodrom u Kelnu

Nemačka policija uhvatila je danas muškarca osumnjičenog da je zaobišao bezbednosne kontrole zbog čega je avio saobraćaj na aerodromu Keln-Bon bio obustavljen nekoliko sati.
Foto:Tanjug
"Muška osoba je identifikovana i policija ju je uhvatila", potvrdila je portparolka nemačke policije listu "Kelner štat ancajger".
Prethodno je Ministarstvo unutrašnjih poslova formiralo krizni štab. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Angažovani su psi tragači, Terminal 1 je bio blokiran i evakuisan u 11.15.
Svi putnici koji su se našli na tom terminalu bili su provereni.
Iz bezbednosnih razloga, svi avioni sa piste morali su da se vrate na parking, a putnici su obavešteni da moraju da ostanu u avionima.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Keln: Žurio na avion, izazvao haos na aerodromu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2016

Policija je identifikovala muškarca koji je danas bez bezbednosnih provera utrčao na Terminal 1 aerodroma u Kelnu i izazvao uzbunu, a radi se o putniku iz Španije (62) koji je zaobišao kontrole jer je žurio na let...On je na saslušanju u policiji rekao da je kasnio na let za Portugal i da je sasvim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.