Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen napaljeni piroman

ZAGREB - Zagrebačka policija je otkrila i privela piromana koji je podmetnuo nekoliko požara u Dubravi.

On je poslije ovih krivičnih djela išao na okretnicu tramvaja gdje je napadao djevojke i bludničio nad njima, kako pišu hrvatski mediji.

Stanovnici su bili šokirani i zabrinuti nedjelju dana, čekajući otkrivanje i pritvaranje krivca, piše Jutarnji list.

Sesvečanin I.F. (28) je u noći 22. marta počeo sa širenjem požara. On je prvo zapalio platneni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << podmetač na stolici na terasi jednog lokala, a zatim je otišao iza zgrade i isto to uradio sa igračkom koju je pronašao u dječijim kolicima.

Na snimcima nadzornih kamera viđen je kako odlazi u pravcu drugog kafića, gdje je učinio isto kao i u prethodnom lokalu. Njegova "akcija" je zatim nastavljena i kod bankomata, gdje je I.F. gurao zapaljene potvrde o transakciji.

Dok je vatrogasna služba pokušavala da riješi novonastali problem, piroman je nasrtao na slučajne prolaznice i bludničio nad njima. Dvije devojke su to prijavile i na taj način pomogle policijskoj istrazi.

I.F. je prijavljen za dovođenje u životnu opasnost, za oštećenje tuđe imovine i stvari, kao i za dva bludničenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.