Uhapšeni Samir Talibečirević i Hasan Šepo

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Samir Talibečirević i Hasan Šepo

SARAJEVO - Po nalogu Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, pored osumnjičenih Šefika Handžića, Amara Arslanagića, Aide Selvić, Izeta Arslanagića i Jasmina Šepe, lišeni su slobode i osumnjičeni Samir Telibečirević i Hasan Šepo.

U toku dana će sve osumnjičene koji su lišeni slobode ispitati tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, u prisustvu njihovih branilaca.

Nakon toga će Kantonalno tužilaštvo Sarajevo odlučiti o daljim mjerama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Još dvije osobe uhapšene u aferi Bosnalijek

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2015

Po nalogu Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu u akciji vezanoj za afere u Bosnalijeku slobode su lišeni i osumnjičeni Samir Telibečirević i Hasan Šepo...Iz Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu saopšteno je da će u toku današnjeg dana sve osumnjičene koji su uhapšeni ispitati tužioci Kantonalnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.