Uhapšena osumnjičena za ubistva starice

Izvor: RTS, 25.Okt.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena osumnjičena za ubistva starice

Policija u Velikoj Plani uhapsila je Lj. M. (67) iz tog grada zbog sumnje da je izvršila da je ubila svoju poznanicu D. J. (86), za kojom je policija tragala od 21. oktobra, saopštila je Policijska uprava Smederevo.

Osumnjičena se tereti da je 21. oktobra u svojoj kući u Velikoj Plani, poznanici dala da popije sok, u koji je sipala usitnjene tablete za smirenje, navodi se u saopštenju.

Kada su lekovi počeli da deluju, žrtvi je zadala više udaraca po glavi i rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i i sa nje skunula zlatnu ogrlicu i burmu, a iz novčanika uzela 1.800 dinara. Posle toga je telo odvukla u spavaću sobu i prekrila tepihom, a nakit prodala.

Kako je navedeno u saopštenju, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, izvršena je obdukcija pokojne žene, i utvrđeno da je smrt nasilna, dok je osumnjičena podvrgnuta poligrafskom ispitivanju.

Policija je uspela da uđe u trag nakitu koji je osumnjičena prodala.

Uhapšenoj je određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati, nakon koga će, uz krivičnu prijavu, biti predata Višem javnom tužiocu u Smederevu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.