Uhapšena bankarka u Beogradu: Falsifikovanjem naloga uzela preko 3 MILIONA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena bankarka u Beogradu: Falsifikovanjem naloga uzela preko 3 MILIONA?!

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J.V. (46) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je, kao likvidator jedne banke, sačinjavala falsifikovane naloge za uplatu registracije vozila, koje je popunjavala podacima o vozilima i vlasnicima i overavala pečatom banke i svojim parafom, saopštio je MUP.

Sumnja se da je ona u periodu od početka 2014. godine do kraja 2016. godine falsifikovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uplatnice za 511 registracija motornih vozila i pribavila materijalnu korist u iznosu od oko 3.750.000 dinara, za koliko je oštetila budžet Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Narodnu banku Srbije i budžet opštine Sopot.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, i ona će u zakonskom roku biti privedena nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.