Uhapšen zbog ubistva suseda

Izvor: RTS, 30.Jul.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ubistva suseda

Pančevačka policija privela je, po nalogu Višeg tužilaštva, N. R. (74) iz Dolova zbog sumnje da je ubio suseda Jovana Spasića (91).

Osumnjičeni N. R. je policiji odmah priznao da je počinio ubistvo nožem, nezvanično saznaje agencija Beta u izvorima bliskim istrazi.

Spasićevo telo zatekao je u kući njegov sin u ponedeljak 28. jula, i prijavio policiji.

Ubistvo se dogodilo između 24. i 28. jula, a vreme smrti utvrdiće se istragom, kažu u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Višem tužilaštvu.

"Na osnovu obavljenog uviđaja postoji osnovana sumnja da je N. R. usmrtio Spasića tako što mu je naneo više ubodnih rana", saopštila je policija.

Policija je osumnjičenom odredila zadržavanje od 48 sati i on će sa krivičnom prijavom biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.