Uhapšen zbog tri teške krađe

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog tri teške krađe

Policija je uhapsila i po ovlašćenju nadležnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 časova S.B. (21) iz Nove Pazove, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio tri teške krađe, neovlašćeni pristup vojnom objektu i pokušaj teške krađe, saopštila je Policijska uprava Novog Sada.

Osumnjičeni se tereti da je provaljivao u privatne kuće u Novoj Pazovi, gde je demontirao i ukrao radijatore, peć i kotao za centralno grejanje, dve industrijske prese, elektromotor i trafo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanicu.

Takođe se sumnja da je S.B. početkom marta, kradom ušao u krug aerodroma Batajnica, ukrao otpadnu furdu iz rashodovanih akumulatora, a zatim isekao oko 100 kilograma armature koju nije uspeo da iznese.

Sve ukradene predmete osumnjičeni je prodavao otpadima sekundarnih sirovina. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, rešenjem sudije za prethodni postupak određen mu je pritvor do 30 dana.

Policija sumnja da su u tim krađama naizmenično učestvovali i N.P. i R.Z. iz Nove Pazove, protiv kojih je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen zbog tri teške krađe

Izvor: Akter, 19.Apr.2014

Policija je uhapsila i po ovlašćenju nadležnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 časova S.B. (21) iz Nove Pazove, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio tri teške krađe, neovlašćeni pristup vojnom objektu i pokušaj teške krađe

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.