Uhapšen zbog ilegalnog posjedovanja automatske puške

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ilegalnog posjedovanja automatske puške

BAR - Baranin čiji su inicijali A.C /37/ uhapšen je danas nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla automatsku pušku sa okvirom i municijom, i posudu sa benzinom.

Crnogorska Uprava policije saopštila je da je u vozilu ispod sjedišta vozača pronađena automatska puška "M 70" kalibra 7,62 milimetara sa okvirom i municijom, dok se u ladici ispred mjenjača nalazila crna najlon čarapa, a u prtljažniku posuda sa benzinom.

Pretresima, koji su izvršeni u stanovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koje koriste A.C. i njegova dva srodnika, pronađeni su manja količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, više "sim" kartica i više mobilnih telefona koji su oduzeti.

Baranin je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.