Uhapšen policajac u Kraljevu sa 13,5 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen policajac u Kraljevu sa 13,5 kilograma marihuane

Policijski službenik D. T. (34) i još tri osobe uhapšene su danas nedaleko od Kraljeva u nastavku akcije suzbijanja šverca narkotika, pri čemu je zaplenjeno i 13.5 kilograma biljne materije, za koju se pretpostavlja da je marihuana.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Kraljevo osim D. T., uhapšeni su i A. B. (33), R. I. (33) i I. D. (36), svi iz Beograda zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Na državnom putu Raška - Kraljevo, u mestu Progorelica kod Kraljeva, policija je zaustavila dva putnička automobila marke „mercedes“ i „dačia sandero“, beogradskih registarskih oznaka, koji su se kretali u pravcu Kraljeva.

Pregledom „mercedesa“, kojim je upravljao osumnjičeni A. B., a na mestu suvozača se nalazio osumnjičeni D. T., ispod plastične podloge poda, policija je našla trinaest paketa sa 13.540 kilograma biljne materije.

Sumnja se da su vozač i suvozač drugog vozila, koje se kretalo ispred „mercedesa“, osumnjičeni R. I. i I. D., imali ulogu „čistača“ i da su osumnjičenog A. B. i D. T. radio vezom obaveštavali o kretanju policijskih patrola.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Kriminalistička policija Policijske uprave Kraljevo, kako se navodi u saopštenju, nastavlja dalji rad na suzbijanju krijumčarenja narkotičkih sredstava.

Od početka godine u 158 zaplena, od 200 osoba, oduzeli su više od 50 kilograma raznih vrsta opojnih droga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen policajac sa 13,5 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

Policijski službenik D. T. (34) i još tri osobe uhapšene su danas nedaleko od Kraljeva u nastavku akcije suzbijanja šverca narkotika, pri čemu je zaplenjeno i 13.5 kilograma biljne materije, za koju se pretpostavlja da je marihuana...Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Kraljevo osim D....

Nastavak na Blic...

Marihuana pronađena kod policajca

Izvor: RTS, 01.Sep.2014

Policijski službenik i još tri osobe uhapšeni su nedaleko od Kraljeva u nastavku akcije suzbijanja šverca narkotika, pri čemu je zaplenjeno više od 13 kilograma biljne materije, za koju se pretpostavlja da je marihuana...Policijska uprava Kraljevo navodi da su osim policajca D. T. (34), uhapšeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.