Uhapsen osumnjičen za ubistvo Janka Jamnika

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapsen osumnjičen za ubistvo Janka Jamnika

Slovenačka policija uhapsila je osumnjičenog za ubistvo bivšeg direktora Hemijskog instituta Janka Jamnika, izjavio je predstavnik za štampu Generalne policijske uprave Drago Menengalija, javili su slovenački mediji.

Portal 24 ur objavio je da je policija privela bivšeg radnika ovog instituta koji je zadržan u pritvoru.

Istraga koju vode istažitelji Specijalnog državnog tužilaštva se nastavlja, rekao je Menegalija na konferenciji za štampu.

Jamniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u utorak uveče nepoznata osoba ispalila dva hica u glavu na parkingu u blizini jednog lokala u Ljubljani.

Teško ranjeni Jamnik je prenet u ljubljanski Klinički centar gde je kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

U dvorištu Hemijskog instituta koji je Jamnik vodio od 2008. godine je danas otvorena knjiga žalosti a u sredu će biti održana komemoracija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.