Uhapšen najtraženiji narko bos

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen najtraženiji narko bos

MEKSIKO SITI - Meksička policija uhapsila je najtraženijeg preostalog narko bosa, vođu kartela "Vitezovi templara" Servanda Gomeza.

Gomez je uhapšen u kući u Moreliji, u državi Mičoakan bez ijednog ispaljenog metka.

Meksičko tužilaštvo ponudilo je nagradu od 30 miliona pesosa za informaciju koja bi vodila njegovom hapšenju, objavljeno je na meksičkom sajtu "Borderlend bit", koji prenosi informacije o meksičkim kartelima.

Servando "La Tuta" Gomez bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << glavna meta akcije meksičkog predsjednika Enrikea Penja Nijete, koji je pokušao da povrati kontrolu nad Mičoakanom, zapadnom državom u kojoj traju sukobi "Vitezova templara" i teško naoružanih branilaca, takozvanih vidžilanata, koji pokušavaju da ih protjeraju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.