Uhapšen diler iz Crne Gore

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen diler iz Crne Gore

SARAJEVO - Crnogorski državljanin G.G. /31/ uhapšen je na graničnom prelazu Hum, na izlazu iz BiH, nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Podgorica raspisao potjernicu zbog krivičnog djela krijumčarenje narkotika.

On je uhapšen sinoć i biće predat Sudu BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo juče su na letu iz Istanbula odbili ulaz za pet državljana Turske zbog neispunjavanja uslova za ulazak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << BiH.

Tim licima su u skladu za Zakonom o kretanju i boravku stranaca i azilu uručena rješenja o odbijenom ulazu u BiH, te su narednim letom vraćena na polaznu destinaciju - Istanbul. /kraj/ob/mđ

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.