Uhapšen Miroslav Bogićević dok je pokušavao da pobegne iz zemlje

Izvor: Press, 24.Nov.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Miroslav Bogićević dok je pokušavao da pobegne iz zemlje

Policija je uhapsila šabačkog biznismena Miroslava Bogićevića, koji je danas pokušao da napusti zemlju.
Bogićeviću su lisice stavljene na beogradsko aerodromu "Nikola Tesla" pre nekoliko sati.
Protiv vlasnik koncerna „Farmakom MB“ policija je nedavno završila istragu zbog sumnje da je uzimanjem kredita oštetio "Privrednu banku" i državu za više od 20 miliona evra, a prethodnih dana se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << spekulisalo da je njegovo hapšenje samo pitanje dana.

Kako se sumnja, Bogićević bankama duguje više od 450 miliona evra, dobavljačima blizu pet milijadi dinara, a Poreskoj upravi još 1,6 milijardi dinara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogićević uhapšen kad je pokušao da napusti Srbiju

Izvor: Politika, 24.Nov.2014

Sumnja se da je vlasnik „Farmakoma MB“ dužan bankama 450 miliona evra, a dobavljačima blizu pet milijardi dinara..Vlasnik koncerna „Farmakom MB“ Miroslav Bogićević uhapšen je na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu kada je pokušao da izađe iz zemlje. Bogićević je uhapšen u nastavku...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.