Ugušio se u pokušaju da ilegalno pređe granicu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugušio se u pokušaju da ilegalno pređe granicu

MADRID - Dvadesetsedmogodišnji Marokanac ugušio se kada je pokušao da ilegalno pređe u Španiju skrivajući se u koferu u prtljažniku jednog automobila na feribrotu, saopšteno je iz španske službe Civilne zaštite.

Stariji brat nastradalog Marokanca ukrcao se automobilom na feribrot koji povezuje Melilju, špansku enklavu u Maroku, i Almeriju, na jugu Španije.

On je pokušao da ilegalno prebaci svog mlađeg brata u Španiju, sakrivši ga u koferu u prtljažniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << automobila, saopštio je portparol službe Civilne zaštite.

On je tokom putovanja otkrio da njegov brat više ne diše i upozorio posadu, prenio je AFP. "Svi pokušaji reanimacije su bili uzaludni. Policija je privela 34-godišnjeg Marokanca", dodao je portparol ove službe.

Početkom maja španske vlasti otkrile su osmogodišnjeg dječaka iz Obale Slonovače koji je bio skriven u koferu. Otac dječaka, koji živi u Španiji, pokušao je da ga ilegalno preveze u Španiju jer zbog nedostatka novca nije mogao da traži zahtjev za boravak dječaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ugušio se u koferu na prelasku granice

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2015

Dvadesetsedmogodišnji Marokanac ugušio se prilikom pokušaja da ilegalno uđe u Španiju skriven u koferu koji je pronađen u prtljažniku automobila...Njegov stariji brat, koji je pokušao da mu pomogne da trajektom ilegalno pređe u južni španski grad Almeriju, uhapšen je i optužen za ubistvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.